Excited to see project completion in Haslemere, Surrey

Posted on February 20, 2018

show all
private
commercial 

 

We were delighted to hear from our clients with news that their project to extend and alter their period property in Haslemere, Surrey is complete. 

This single storey rear extension provides a new open-plan kitchen, dining and living room. The south-facing extension features full height glazing, partly screened by vertical timber louvres which provide both privacy and shade but not to the detriment of the natural light that now bathes the space. The area has been stylishly furnished with pops of colour, bringing much joy to our clients who we know have waited patiently for their plans to become a reality. 

For more photographs and information on this project, click here.

 

 

 

FacebookLogo.jpg   LinkedIn_Logo30px.jpg   twitter-bird-white-on-grey-30px.jpg    PinterestBadge_Grey.jpg  houzz_logo 2016.jpg Homify 2016.jpg