The extension at St Bartholomews School, Newbury is complete!

Posted on February 13, 2014

Pupils at the school are now enjoying the benefits of the new extension designed by ArchitectureLive, encompassing a new multi-purpose space to provide a dedicated entrance/foyer space for school and community events as well as extended capacity for exams and a new study area for the 6th form.  

The facade design is already effective in providing solar shading and therefore an ideal study environment for the pupils whilst generating power for the school. Using cutting edge, high efficiency cells provided by Ertex Solar, electrical yields are delivered even during these long stretches of gloomy winters.

 

FacebookLogo.jpg   LinkedIn_Logo30px.jpg   twitter-bird-white-on-grey-30px.jpg    PinterestBadge_Grey.jpg  houzz_logo 2016.jpg Homify 2016.jpg